Referenser

Sagt om oss från några valpköpare som har Maltipoo från vår uppfödning

Anna Bodegård Westling leg veterinär
Matte till Ärtan


För mig är det oerhört viktigt att veta att min framtida valp har de bästa förutsättningarna för att bli en frisk och sund individ. Detta ställer stora krav på uppfödaren när det gäller avelsurval.


Sabah är en oerhört seriös uppfödare som tar ett stort ansvar för urval av föräldradjur. Hon har även ett mycket stort engagemang där hon månar om såväl valpar som valpköpare från valplåda till vuxen hund.


Med sorg ser jag i mitt yrke baksidan av oseriös avel och det lidande och kostnader som blir ett resultat av detta. Jag vill uppmana alla som planerar att köpa valp att säkerställa att det sker från en seriös uppfödare.Lisa Ajax och Max Huss 

Vi är så glada och tacksamma över att vi hittade Sabah och hennes uppfödning. Från att vi var där första gången till att vi hämtade hem vår lilla Malte har hon varit helt underbar. Extremt seriös med mycket information om föräldrarna och hur allt går till. Många bilder och videos som man får ta del av innan man hämtar hem valpen, man kände att man verkligen var med på hela resan när dom utvecklades så mycket i början. Hon har lärt oss så mycket om hantering av valpen och andra tips och råd. Inte nog med att hon är en otrolig uppfödare av extremt stabila hundar är hon också en helt underbar person. Man kände sig som hemma varje gång man hälsade på. Hade inte kunnat bli en bättre upplevelse för oss. Tack för att vi fick få hem vår älskade lilla kille som blivit en sån stor del av vår familj på kort tid, en riktig glädjespridare.


https://www.instagram.com/malte.themaltipoo/

Karin och Kent Andersson med Saffran och Curry
 

Sabah från maltipoo.se är:

1 Otroligt noggrann vid val av köpare.

2 Certifieringen var super. Framförallt om barn är med och gör den.

3 Livesändningar av valparna var helt fantastiska. Alla moment från hantering av valp, Kloklipp, Avmaskning,  Bad.fön osv

3 Sabah är väldigt lyhörd för oss valpköpare vare sig det är små eller större bekymmer man har. Jag har Aldrig känt att mina frågor varit oviktiga. Du har alltid lyssnat o gett råd.

4 Man känner sig trygg med dig som man vet alltid finns i bakgrunden o kan stötta.

5 Alla träffar vi haft innan vi tagit hem våra vovvar har varit guld värt.


https://www.instagram.com/saffran.curry.maltipoo/

Jannikke Holtlund Oslo, Norge.


Vi kom først i kontakt med Sabah og Maltipoo.se tidlig i 2015, da vi kjøpte vår første valp Molly våren 2015.

Vi hentet maltipooen Molly fra Sabah og mottok valpepakken, full opplæring og all informasjon vi trengte som førstehåndsvalpekjøpere. I alle år etterpå har vi holdt kontakten, og fått all hjelp om vi har hatt spørsmål. Julen 2022 hentet vi lille Ebba, igjen hos Sabah og vi fikk medlemskap i egen FB gruppe med de andre som kjøpte valper fra kullet, i tillegg til kurs og opplæring, en egen mappe med all info. I tillegg har vi hatt jevnlige Teams møter både i forkant og i etterkant av at vi hentet Ebba. Vi har blitt som en stor familie, og det er en veldig god sikkerhet og ha dette rundt seg! Her har Sabah vært helt enestående, og vi har fått all hjelp og veiledning vi har trengt. Det er en sikkerhet å vite at å kjøpe valp fra Maltipoo. se ikke er en del av en kennel som driver masseoppdrett kun for pengers skyld, men en pålitelig og svært ansvarsbevisst oppdretter som gjør alt for at valper og eiere skal få det beste utgangspunktet sammen, gjennom læring, gode råd og mangeårig ekspertise.

 

Vi er veldig fornøyd med Sabah, og hun er både blitt en faglig støtte og som en personlig venn oppgjennom mange fine år sammen, og vi vet at hun alltid er kun en samtale unna om vi trenger hjelp. Enten med en voksen hund, eller en liten valp.

Vi gir Sabah og maltipoo.se våre aller beste rekommanderinger.


Helena Sylvander med Signe

När vi skulle köpa valp så var vår högsta prio att veta att valpen växt upp i Sverige, hos en riktig uppfödare och född av stabila, friska föräldrar. Inte från någon hemsk valpfabrik. Jag stod i kö hos Sabah som lägger största vikt på att välja ut bra ägare till sina maltipoos. När vi fått de glädjande nyheterna att vi skulle få köpa en valp från Sabah så var resan tills dess att Signe kom till oss ren glädje. Sabah är otroligt dedikerad, proffsig och ser alltid till hundarnas bästa. Som valpköpare får du följa valparna från dess att dom föds o får även vara med på webinarier under valptiden där Sabah går igenom allt från pälsvård till kloklippning på valparna. Valparna växer upp i en härlig miljö med naturen in på knuten med andra hundar o katter. Vår valp var fint socialiserad när hon flyttade till oss. Sabah har sedan Signe kom till oss fortsatt funnits där och svarat på frågor om allt som rört uppväxten. Sabah är verkligen en fantastisk uppfödare och jag rekommenderar varmt hennes uppfödning!

Inger Nilsson med Flisan


Här kommer några rader från hjärtat. Jag har köpt en Maltipoo hos bästa uppfödaren Sabah i Tyresö Brevik. Hon är så seriös, man fick träffa valparna flertal gånger innan köp och även träffa hundföräldrarna. Noggrann genomgång vid köp. Alltid full support vid hemkomst. Hon ordnar flertal valpträffar där vi får träffa alla hund syskon och dela erfarenheter och så fikar vi så trevligt. Hon ordnar även träningstillfällen med erfaren hundtränare där vi lär och tränar olika saker. Är så överlycklig över min fina hund. Hon är värd varenda krona. Kan inte fått en bättre hund eller eller en bättre uppfödare. Lycklig matte


Fredrik och Eva med Maltipoon Juni


Vi köpte vår Maltipoo-valp Juni från Sabah och Maltipoo.se hösten 2022. Vi fick möjlighet att besöka Sabah och hälsa på valpar från en tidigare kull sensommaren 2022 vilket gav oss en otroligt fin bild av den varma och säkra miljö som valparna växer upp i. Det engagemang i sina hundar, valpar och i valpköparna som Sabah har visar sig på många sätt. Vi fick lära känna valparna genom videos och livesändningar innan hämtning. Vi fick mycket och användbar information inför och vid hämtningen, och har löpande efteråt haft hjälpsam kontakt både med Sabah och de andra som köpte valpar från samma kull. När vi har setts på valpkullsträffar och hundkurser är det tydligt att alla är lika nöjda som vi.
Vi kan varmt och reservationslöst rekommendera att köpa valp från Sabah.